ROMLU BABA TATLISI TARİFİ
Malzemeler
4 adet kurutulmuş hazır şambaba
ŞURUBU İÇİN
4 bardak su
> 3 su bardağı toz şeker
1 su bardağı portakal suyu
2 çorba kaşığı rom
ÜZERİ İÇİN
4 adet çilek
4 dilim soyulmuş ve fileto çıkarılmış portakal
ROMLU BABA TATLISI TARİFİ
Derin bir tencereye toz şeker, portakal suyu, rom ve su koyarak kaynatın. Şambabalan içine açarak şurubu çektirin. Üzerini pudra şekeri, çilek ve portakal filetoları ile süsleyin. Eğer arzu ediyorsanız üzerinde çırpılmış krema ile servis edebilirsiniz.
Etiketler:
Kolay Tatlılar
,
Resimli Tatlı Tarifleri
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder