KİVİLİ KUP TARİFİ

Malzemeler
(10 adet kup)
4 kivi
1 paket vanilyali puding
1.5 su bardağı süt
Portakal peltesi için
3 su bardağı portakal suyu
1 su bardağı su
3.5 çorba kaşığı mısır nisastası
1 su bardagi toz seker
Süsleme için
File badem
Çikolata kırığı

KİVİLİ KUP TARİFİ
Sütle vanilyalı pudingi karıştırıp pişirin. Kivileri büyük küpler halinde doğrayın,puding iyice soğuduktan sonra içine katın. (Ben kivileri robottan geçirip pudinge kattım böyle yaptığınızda pudingin tamamının güzel yeşil bir rengi oluyor ama tadi ekşi oluyor, özellikle de puding tamamıyla soğumadan koyduysanız, bu yüzden doğramak daha iyi.) Kupları yarısına kadar doldurup buzdolabında yarım saat kadar bekletin. Pelte malzemeleri karıştırın, tencerede pişirin. Koyulaşınca soğuyan vanilyali pudingin üzerine 3’er çorba kaşığı koyun. File badem ve kırık çikolatayla süsleyin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri