Malzemeler
1 adet hazır pasta keki,
2 poset kremşanti,
1 paket ananas jölesi,
2 su bardağı süt,
1 kutu ananas konservesi,
3 yemek kaşığı şamfıstığı,
1 fiske kırmızı gıda boyası
ÇİLEKLİ TRAMİSU TARİFİ
1 poset kremşantiyi 1 su bardağı soguk sütle çırpın. Jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Ilınınca krem santi ile karıştırın. Kekin büyüklüğündeki bir kaba streç film serin. Üzerine karışımı döküp dolapta en az 2 saat bekletin. Pasta keklerini ananas suyu ile ıslatın. Arasına donan kremayı sürün. Diger parçayı üzerine kapatın. Kalan 1 poset kremşantiyi 1 su bardağı sütle çırpıp pastanın üzerine sıvayın. Üzerine ananasları dizin. Sam fıstıkla süsleyin. Sogutup servis yapın.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder