HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE TARİFİ


Malzemeler:
* 3 Su bardağı un
* 1 Çay bardağı hindistancevizi
* 1 Çay bardağı toz şeker
* 1 Paket margarin
* 1 Paket vanilya
* 1 paket kabartma tozu
* 2 Adet yumurta
Hazırlanışı:
Derin bir kaba 3 su bardağı un, 1 çay bardağı hindistancevizi, 1 çay bardağı toz şekeri, 1 paket margarin, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu, 1 adet yumurta ve diğer yumurtanın sarısını alın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurdan küçük parçalar kopartıp istediğiniz şekli verin. Bu şekilleri önce yumurtanın akına sonra hindistancevizine bulayın. Orta ısılı fırında üzerleri kızarıncaya dek pişirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri