Malzemeler
1 adet sade pastaban (hazır pandispanya)
1 paket vanilyalı creme ole
1-1,5 paket sade krem şanti (toz)
500-750 ml süt
2-3 yemek kaşığı hindistan cevizi
2-3 muz
1 paket bounty miniatures (ya da coco star)
MUZLU PASTA TARİFİ
Creme ole'yi, krem santiyi ve 2 yemek kaşığı hindistan cevizini bir kaba alın. İstediğiniz yoğunluga gelene kadar azar azar süt ilave ederek mikser ile çırpın.Karışımı buzdolabına kaldırıp 15-20 dakika bekletin.Pastabanın alt katını 1 yemek
kaşığı süt ile ıslatın. Üzerine bolca krema sürün. Bir muz ve küçük parçalara bölünmüş birkaç çikolatayı bu kata dizin. Diger katı da ıslatıp üzerine kapatın.Kalan kremayı üzerine ve yanlarına sürün. (Eger pastayı ertesi gün ikram edecekseniz bu halde buzdolabına kaldırın. Üst süslemesini ertesi gün yapın.) Kalan muz ve çikolatalar ile pastanızın üzerini süsleyin. Kalan boşluklara hindistan cevizi serpin. (Kremanız hindistan cevizli oldugu için pütürlü gözükecek, üzerine tekrardan hindistan cevizi serperek bu görüntüyü engellemiş oluyorsunuz.)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder