TIRTIL KURABİYE TARİFİ



TIRTIL KURABİYE TARİFİ

Malzemeler :
250 gr margarin
1 su bardağı sıvı yağ
2 yumurta
6 yemek kaşığı pudra şekeri
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un

Üzeri İçin :
2 paket bitter çikolata (80 gr'lık)
batırmak için hindistan cevizi

Yapılışı :
Fırını 180 c ayarlayın.
Hamur için gerekli tüm malzemeler karıştırılarak yoğurun.Çok sert olmayan bir hamur elde edede kadar un eklemeye devam edin.Daha sonra tırtıl kurabiye aparatını kullanarak hamurdan şekiller çıkarın.Yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirin.Frında kızarana kadar pişirin.
Bitter çikolatayı benmari usulu eritin. Soğumuş olan kurabiyelerin uç kısımlarını önce çikolataya sonra hindistan cevizine bulayın.Kurabşyelerin çikolatalı kısımları tamamen sertleşince servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun .
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri