SUPANGLE TARİFİ
MALZEMELER:
•1 litre süt
•3 adet yumurta
•3 çorba kaşığı un
•3 çorba kaşığı kakao
•1,5 su bardağı toz şeker
•1 çay bardağı fındık
•1 kakaolu pandispanya
YAPILMASI:
Tencereye sütü alın. İçine yumurta sarılarını ekleyin. Unu, tozşekeri, kakaoyu da ekleyip ocak üstünde karıştırarak pişirin. Kupların içine evde kalmış herhangi bir kakaolu kekden bir parça koyun.
Şekerli su ile ya da pekmezli su ile yada sulandırılmış marmelat ile ıslatın. Üzerine pişirdiğiniz karışımı dökün. Üzerin fındıkla süsleyin. İyice soğutup soğuk ikram edin
SUPANGLE TARİFİ
Etiketler:
Çikolatalı Pasta Tarifleri
,
E
,
Kolay Tatlılar
,
Pastalar
,
Resimli Tatlı Tarifleri
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder