AÇMA PİZZA TARİFİ


AÇMA PİZZA TARİFİ

Hamuru İçin Malzemeler :
1 su bardağı ılık su
1 su bardağı ılık süt
1 yemek kaşığı dolusu margarin
1 yaşmaya
1 tatlı kaşığı şeker
tuz
un

200 gr kadar yumuşak margarin arasına sürmek için.

Sosu için malzemeler :
1 yemek kaşığı salça biraz kekik ve suyu karıştırın.(boza kıvamında olacak)


Yapılışı :
Hamur mayalandıktan sonra bezeler hazırlayın elinizle açın birazcık yağ sürün rulo yapın iki ucunu birleştirip elinizle hamuru ortasına doğru kapatıp çukur yapın kenarlarına bastırmayın çok incelmesin.
Sosunu sürün dilediğiniz malzemeleri koyun 200 derecelik fırına sürün .Fırına sürmeden önce vaktiniz varsa 15 dakika daha dinlendirin hamuru.
Afiyet olsun.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri