GAZOZLU MEYVELİ PASTA TARİFİ


GAZOZLU MEYVELİ PASTA TARİFİ

Malzemeler :
3 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1/2 su bardağı sade gazoz
1/2 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı sade kek un


Krema İçin :
1 kutu 200ml krema
1 poşet krem şanti
1 poşet damla sakızı aromalı creme ole
soğuk süt

Üzeri İçin :
Dilediğiniz meyve ve tart jölesi
Ayrıca pandispanyayı ıslatmak için gazoz


Yapılışı :
Pandispanyayı çırpıp tabanı yağlanmış borcamda pişirin.iyice soğutun.üzerini gazoz ile ıslatın.Krema malzemelerini derin bir kaba koyup üstüne ağır ağır süt ekleyin.kremanın yoğunluğunu damak zevkinize göre süt ilave ederek ayarlayın..Soğumuş pandispanyanın üzerine az krema sürüp krema pompası ile şekilli süsleyin.Boşluklara meyve dilimleri doldurun.Üstlerinede tart jölesi sürün.Dolapta dinlendirin.Servise alın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri