DAMALI PASTA TARİFİ
Malzemeler :
Bir tane sade pandispanya
Bir tane kakaolu pandispanya
Bir paket çikolata sosu
Malzemeler :
Bir tane sade pandispanya
Bir tane kakaolu pandispanya
Bir paket çikolata sosu
Arasına :
İki bardak süt
İki kaşık un
Beş kaşık şeker üç, dört tane damla sakızı
İki paket vanilya
Bir yemek kaşığı (tepeleme) margarin
dilerseniz arasına muzlu puding pişirebilirsiniz
Bir tane ufak çikolata
hindistan cevizi
Hazırlanışı :
pandispanyaları sofraya koyun. İki tane farklı büyüklükte tabak alalım biri kase biri pasta tabağı gibi olabilir. kaseyi pandispanyanın ortasına koyalım kenarlarından keserek ufak halkayı elde edelim bu şekilde bütün pandispanyaları yapalım sonra diğer tabakla aynısını yapın. Dört pandispanyanında parçalarını bir sade bir kakaolu olacak şekilde iç içe geçirin. Üç katını kullanın dilerseniz siz dört kat yapabilirsiniz. Daha sonra muhallebiyi hazırlayın aralarına sürün. En üstüne çikolata sosu dökün ve hindistan cevizi ve çikolata rendesi ile süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.
İki kaşık un
Beş kaşık şeker üç, dört tane damla sakızı
İki paket vanilya
Bir yemek kaşığı (tepeleme) margarin
dilerseniz arasına muzlu puding pişirebilirsiniz
Bir tane ufak çikolata
hindistan cevizi
Hazırlanışı :
pandispanyaları sofraya koyun. İki tane farklı büyüklükte tabak alalım biri kase biri pasta tabağı gibi olabilir. kaseyi pandispanyanın ortasına koyalım kenarlarından keserek ufak halkayı elde edelim bu şekilde bütün pandispanyaları yapalım sonra diğer tabakla aynısını yapın. Dört pandispanyanında parçalarını bir sade bir kakaolu olacak şekilde iç içe geçirin. Üç katını kullanın dilerseniz siz dört kat yapabilirsiniz. Daha sonra muhallebiyi hazırlayın aralarına sürün. En üstüne çikolata sosu dökün ve hindistan cevizi ve çikolata rendesi ile süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder