ÇİKOLATA ŞELALESİ TARİFİ



ÇİKOLATA ŞELALESİ TARİFİ

Malzemeler :
1 Çay Bardağı Un
1/2 Çay Bardağı Şeker
2 yumurta
160 Gr Bitter Çikolata
50 Gr Margarin(veya Tereyağı)


Yapılışı:

Margarin ve Bitter çikolatayı sos tavasında eritiyoruz. Un yumurta ve şekeri mikserle kreama kıvamına gelerek karıştırıyoruz. Daha önce erittiğimiz margarin ve bitter çikolatayı karışımımıza ekliyoruz. Suffle kaplarına aktarıyoruz hamurumuzu. Daha önce ısıtılmış 180 Derece fırında 7-8 dakika pişiriyoruz. Daha sonra kalıplardan tabaklara alıyoruz Çikolata Şelalemizi. Arzu edilirse üzerine pudra şekeri ve vanilyalı dondurma ile sıcak bir şekilde ikram ediyoruz. Afiyet olsun.
Not : Tarif 4-5 kişiliktir.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri