ÇİKOLATALI MUS TARİFİ
ÇİKOLATALI MUS TARİFİ
Malzemeler
1 paket kakaolu bisküvi
2 paket kakaolu toz puding
3 su bardağı süt
1 paket çikolatalı mousse
2,5 çay bardağı süt
ÇİKOLATALI MUS TARİFİ
Kare borcamın tabanı kakaolu bisküvi ile kaplanır. İki paket puding, bir paket puding tarifine göre yani 3 su bardağı süt kullanılarak hazırlanır. Bu puding bisküvilerin üzerine dökülür. 2,5 çay bardağı soğuk süt ile pişirmeden, sadece çırpılarak hazırlanan mousse da borcama dökülür. Tatlı soğuk olarak dilimlenerek servis edilir.
Etiketler:
Çikolatalı Pasta Tarifleri
,
Kolay Tatlılar
,
Resimli Tatlı Tarifleri
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder