Üç Renkli Hafif Tatlı Tarifi
ÜÇ RENKLİ HAFİF TATLI
Malzemeler ;
1 adet dr o'etker Kakaolu Puding
2 adet dr o'etker Vanilyalı Puding
1 adet dr o'etker Muzlu Puding
6 su bardağı Vişne Suyu
1 lt süt
40-45 adet SARAY petit beurre (petibör) bisküvi
Süslemek için ;
File Antep Fıstığı
Yapılışı ;
1 adet kakaolu puding yarım lt süt ile pişirin. Kare uzun olan bir borcamı ıslatın.Üzerine bir sıra bisküvi dizin.Kakaolu pudingi yayın.Üzerine bir sıra daha bisküvi dizin. 6 bardak vişne suyu ile 2 paket vanilyalı pudingi pişirin.Yarısını bisküvilerin üzerine yayın.Tekrar bir kap bisküvi yayıp kalan vanilyalı-vişneli pudingin tamamını yayın.Tekrar bir sıra büsküvi dizin. Kalan yarım litre süt ile muzlu pudingi pişirin ve en üstüne yayın.Üzerine antep fıstığı serpin.Hafif soğuyunca dolaba kaldırın. Dolapta 1 gece bekledikten sonra servis edin.
Etiketler:
Kolay Tatlılar
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder