PİŞMANİYELİ TATLI TARİFİ


MALZEMELER

2 paket bisküvi
2 paket eti burçak
Yarım paket margarin
3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
2 paket krem şanti
2 su bardağı süt
1 paket krema sertleştirici
1 adet limon

YAPILIŞI 


lk olarak bisküvileri rondodan çekelim ve yarım margarinle karıştırıp borcamın altına elimizle bastıralım. Tabanını düzgün bir şekilde yerleştirelim. Daha sonra krem şantiyi sütle birlikte çırpıp kıvamına gelmesine sağlayalım.İçine krema sertleştirici ilave edelim. Başka bir kabın içinde yumurta ve şeker bembeyaz oluncaya kadar çırpma işlemine devam edelim. İçine limon suyunu ve kabuğunun rendesini ilave edelim. Daha sonra krem şanti karıştıralım.
Elde ettiğimiz karışımı bisküvilerin üzerine dökelim. Döktükten sonra üzerine streç film geçirelim. Daha sonra buzluğa kaldıralım. Servise sunmadan 10 dakika önce buzluktan çıkarıp üzerini pişmaniye ve reçelle süsleyip dilimleyip servise sunalım. Afiyet olsun.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri