KOLAY ELMALI MİLFÖY TATLISI TARİFİ

Malzemeler:
3 elma 
Tarçın 
4 yemek kaşığı şeker
Milföy hamuru
Fındık veya ceviz

üzeri için:
pudra şekeri

Yapılışı:
Elmaları soyun ve rendeleyin.Bir tavaya koyun içine şeker ve tarçını ekleyin pişirmeye bırakın. İri dövülmüş ceviz veya
fındığı pişirilen elmaların içerisine koyun. soğumaya bırakın. Suyunu çekip yumuşayan elmaları milföy hamurunun ortasına
uzunlamasına yayın.Hamuru iki köşesinden keserek,çapraz bir şekilde birbirinin içinden geçirin. 180-190 derecede pişirin.Fırından çıkınca üzerine pudra şekeri serpin.Afiyet olsun...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri