Malzemeler :
•2 tane tavuk göğsü
•3 tane salatalık
•4 su bardağı yoğurt(sulu olmamalı, katı olmalı,salatayı sulandırmamalı.)
•4 yemek kaşığı mayonez
•1-1,5 su bardağı iri dövülmüş ceviz.
•Üzerine zeytinyağı,süslemek için maydanoz.
•3 tane salatalık
•4 su bardağı yoğurt(sulu olmamalı, katı olmalı,salatayı sulandırmamalı.)
•4 yemek kaşığı mayonez
•1-1,5 su bardağı iri dövülmüş ceviz.
•Üzerine zeytinyağı,süslemek için maydanoz.
Yapılışı:
Tavuk göğsü haşlanır, didiklenir.Salatalıklar kabukları soyulmadan rendelenir.salatalıkların suyu elle iyice sıkılır.(salatayı sulandırmaması için.).yoğurt, mayonez, tuz, karıştırılır.içine didklenmiş tavuk göğsü, suyu iyice sıkılmış salatalıklar ve ceviz konur.karıştırılır.üzerine zeytinyağı gezdirilir.maydanozla süslenir. afiyet olsun.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder