KITIR SOĞAN HALKALARI TARİFİ

Malzemeler:
2 adet büyük soğan
2 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
1 su bardağı un
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
Kızartmak için sıvıyağ

Yapılışı:
Soğanların kabuklarını soyup, 1 cm genişliğinde halka halka doğrayın. Yarım saat soğuk suda buzdolabında bekletin. Diğer malzemeleri bir kapta mikserle çırpın. Soğan halkalarını sudan çıkarıp tek tek ayırın ve kurulayın. Halkaları karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Afiyet Olsun...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri