Malzemeler:
4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
3 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
2 paket kakaolu puding
1 paket kakaolu kremşanti
2 paket kakaolu pötibör büsküvi
Yapılışı:
Yumurta ve şeker iyice çırpılır. Süt ve yağ konup karıştırılır daha sonra un, kabartma tozu eklenir yağlanmış fırın tepsisine dökülür.Üzeri pembeleşene kadar 170 derecede pişirilir.
2 paket kakaolu puding üzerindeki tarife göre pişirilir ve soğuyan kekin üzerine sıcak sıcak dökülür ,bir sıra kakaolu bisküvi dizilir.Soğuyunca 1 paket kakaolu kremşanti 1 bardak sütle çırpılıp bisküvilerin üzerine sürülür.5-6 tane bisküvi rondodan geçirilerek tel süzgeçle pastanın üzerine elenir.
Pastayı 1 gün önceden yapmanızı tavsiye edilir bekledikçe yumuşayıp tadı güzelleşiyor.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder