1 PAKET VİŞNELİ TANG YADA ORALET
1 ÇAY BARDAĞI MISIR NİŞASTASI
1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
5 ÇAY BARDAĞI SU
ARA KAT : 1 PAKET ETİ ÇAY KEYFİ KURABİYE
Beyaz Kısmı İçin:
YARIM LT SÜT
1 ÇAY BARDAĞI MISIR NİŞASTASI
1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
KALIP: ÇAY FİNCANLARI İÇİ SU İLE ISLATILMIŞ
YAPILIŞI:
ÖNCE VİŞNELİ OLAN TÜM MALZEMEMİZİ KARIŞTIRIP MUHALLABİ GİBİ PİŞİRİYORUZ..
SONRA ISLATILMIŞ KALIBIMIZA 1 KEPÇE DÖKÜP ÜZERİNE 1 TANE KAKAOLU BÜSKÜİMİZİ KOYUP ELİMİZ İLE ÇOK HAFİF BASTIYORUZ. SONRA BEYAZ RENKLİ OLAN MALZEMEMİZİ KARIŞTIRIP ONUDA PİŞİRİP BÜSKÜİLERİMİZİN ÜZERİNE KEPÇE İLE DÖKÜYORUZ.
İLK SICAKLIĞI ÇIKINCA BUZDOLABINDA SOĞUTUYORUZ. SERVİS ZAMANI KALIBIMIZI TABAĞIMIZA TERS ÇEVİRİYORUZ. ARZU EDİLİRSE ,PORTAKALLILİMONLU,ŞEFTALİ
RESİMLİ TATLI TARİFLERİMİZ İLE İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ..
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder