TANGLİ VEYA ORALETLİ TATLI

Vişneli Kısmı İçin:
1 PAKET VİŞNELİ TANG YADA ORALET
1 ÇAY BARDAĞI MISIR NİŞASTASI
1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
5 ÇAY BARDAĞI SU

ARA KAT : 1 PAKET ETİ ÇAY KEYFİ KURABİYE

Beyaz Kısmı İçin:

YARIM LT SÜT
1 ÇAY BARDAĞI MISIR NİŞASTASI
1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET VANİLYA

KALIP: ÇAY FİNCANLARI İÇİ SU İLE ISLATILMIŞ

YAPILIŞI:
ÖNCE VİŞNELİ OLAN TÜM MALZEMEMİZİ KARIŞTIRIP MUHALLABİ GİBİ PİŞİRİYORUZ..
SONRA ISLATILMIŞ KALIBIMIZA 1 KEPÇE DÖKÜP ÜZERİNE 1 TANE KAKAOLU BÜSKÜİMİZİ KOYUP ELİMİZ İLE ÇOK HAFİF BASTIYORUZ. SONRA BEYAZ RENKLİ OLAN MALZEMEMİZİ KARIŞTIRIP ONUDA PİŞİRİP BÜSKÜİLERİMİZİN ÜZERİNE KEPÇE İLE DÖKÜYORUZ.
İLK SICAKLIĞI ÇIKINCA BUZDOLABINDA SOĞUTUYORUZ. SERVİS ZAMANI KALIBIMIZI TABAĞIMIZA TERS ÇEVİRİYORUZ. ARZU EDİLİRSE ,PORTAKALLILİMONLU,ŞEFTALİLİ TÜM ÇEŞİTLERİ İLE YAPABİLİRSİNİZ.. OLDUKÇA PRATİK VE ŞIK BİR TATLI OLUYOR


RESİMLİ TATLI TARİFLERİMİZ İLE İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ..
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri