MALZEMELER
4 paket Eti kakaolu bisküvi
2 poşet krem şanti
2 su bardağı soğuk süt
1 paket negro bisküvi
Damla çikolata yada çikolata rendesi
1 paket çikolatalı sos
YAPILIŞI:
1 paket negro bisküvi
Damla çikolata yada çikolata rendesi
1 paket çikolatalı sos
YAPILIŞI:
Büyük bir kabın içine 4 paket kakaolu bisküvileri kırın.İçine de sütle krem şantiyi çırpıp bisküvilerin üzerine ekleyin.İyice karıştırdıktan sonra yuvarlak bir kabın içine poşet yerleştirip içine bisküvili krem şantili karışımı dökün 1-2 saat buzlukta bekletin.Servis etmeden önce çikolata sosunu yapıp üzerine dökün.Çikolata parçalarıyla süsleyin.Negro bisküvileri de pastaya batırın.Afiyet olsun...
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder