MALZEMELER
2 paket kakaolu petibör bisküvi
Yarım çay bardağı süt (bisküvileri ıslatmak için)
1 paket krem şanti
1 su bardağı soğuk süt
Kremasının malzemeleri:
1 su bardağı su
1 su bardağı şeker
1 yemek kaşığı nişasta
1,5 tatlı kaşığı kakao
Üzeri için:
1 su bardağı soğuk süt
Kremasının malzemeleri:
1 su bardağı su
1 su bardağı şeker
1 yemek kaşığı nişasta
1,5 tatlı kaşığı kakao
Üzeri için:
Hindistan cevizi,antep fıstığı vs.
YAPILIŞI:
Krema malzemelerini karıştırıp muhallebi gibi pişirin ve soğutun.1 paket krem şantiyi 1 bardak soğuk süt ile çırpın.Bisküvileri süte batırıp bir sıra tepsiye dizin ve üzerine krem şanti sürün 2. ve 3. sıra için aynı işlemleri yapın.Soğuttuğumuz kakaolu sosu üzerine döküp kaşığın tersi ile düzeltin.Hindistan cevizi ve antep fıstığıyla üzerini süsleyin 3-4 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.
Afiyet olsun..
YAPILIŞI:
Krema malzemelerini karıştırıp muhallebi gibi pişirin ve soğutun.1 paket krem şantiyi 1 bardak soğuk süt ile çırpın.Bisküvileri süte batırıp bir sıra tepsiye dizin ve üzerine krem şanti sürün 2. ve 3. sıra için aynı işlemleri yapın.Soğuttuğumuz kakaolu sosu üzerine döküp kaşığın tersi ile düzeltin.Hindistan cevizi ve antep fıstığıyla üzerini süsleyin 3-4 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.
Afiyet olsun..
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder