SUSAMLI BURGU TARİFİ

Malzemeler:
Milföy hamuru
1 yumurta
Tuz
Susam

Yapılışı:
Milföylerimiz biraz yumuşadıktan sonra, kare şeklinde olan her bir milföyümüzü uzunlamasına 4 de kesiyoruz (yaklaşık 2 parmak kalınlığında).Yumurtamızın sarısını bir kaseye alıp bir çimdik tuz atıp karıştırıyoruz.Kesilmiş bir dilim milföyümüzü alıp, üzerine yumurtanın sarısını sürdükten sonra, susamızı serpip diğer bir dilim milföy dilimini üzerine yerleştirip, tekrardan yumurta sürüp susam serpitikten sonra, iki defa burkuyoruz, açılmamasına dikkat edin. Tepsimizede diziyoruz
Milföylerimizin hepsini bu şekilde yaptıktan sonra, fırınızımda 200 dereceye ayarlayıp iyice kızarana kadar pişiriyoruz, bu milföylerin ambalajında bu dereceyi vermiş, sizde isterseniz kontrol edin tavsiye edilen dereceye. Afiyetler olsun.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri