HAVUÇLU CEZERYE


Malzemeler:
400 gr kakaolu petibör bisküvi (2li paket)
Yarım kg havuç (5-6 tane irice)
1 su bardağı toz şeker
25 gr margarin
1 çay bardağı ince çekilmiş ceviziçi

Bulamak için:
Hindistancevizi


Yapılışı:
Havuçların kabuklarını soyun, rendeleyin. Şekerle beraber suyunu çekene kadar önce harlı sonra kısık ateşte pişirin.
Bisküvileri rondodan geçirip un haline getirin. Margarini, bisküvileri ve cevizi katın iyice yoğurun. Küçük yuvarlaklar yaparak hindistancevizine bulayın. Buzdolabında biraz soğutup servis edin. Afiyet Olsun...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri