Malzemeleri:
1lt süt
1 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
2yemek kaşığı margarin
vanilya
üzerine:
1 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardagı ceviz veya fındık kırıkları(filede olabilir)
Hazırlanması:
Tüm krema malzemesini karıştırarak pişirin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Kağıdın üstüne 1 su bardağı hindistan cevizi serpin. Yalancı tavuk göğsünü üzerine yayıp iyice soğutun. Soğuduktan sonra üzerine 1,5 su bardağı cevizi serpin. Kağıt yardımıyla rulo yapın. Kağıdı üzerine kapatıp bu halde buzdolabında servis yapana kadar bekletin. (Çok uzun süre beklerse cevizler karartacaktır) Mevsim meyveleriyle servis yapın
NOT:Muhalebi piştikten sonra robotta veya blandırdan geçirirseniz daha akışkan olur
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder