ÜÇ RENKLİ HAFİF TATLI


Malzemeler:
1 paket kakaolu puding
2 paket vanilyalı puding
2 su bardağı vişne suyu
4 su bardağı süt
1 paket bisküvi (dilediğiniz çeşit olabilir)
Üzerini süslemek için hindistan cevizi

Yapılışı:
2 su bardağı süte 1 paket kakaolu pudingi katıp pudinginizi hazırlayın.
Borcamınızı ıslatıp (dilimleri kestikten sonra kolay çıkması için) kakaolu pudingi yayın. (Siyah kat)
Üzerini bir sıra bisküvi ile kaplayın. Dilerseniz bu bisküvi katının üstüne dövülmüş ceviz de koyabilirsiniz.
Tencerenize bu sefer 2 su bardağı sütü koyup 1 paket vanilyalı pudingi boşaltıp hazırlayın. Bisküvilerin üzerine dökün ve bir sıra bisküvi ile daha kaplayın. (Beyaz kat)
Son olarak pembe kat içinde 2 su bardağı vişne suyuna 1 paket vanilyalı pudingi katıp hazırlayın ve borcamın en üstüne dökün. (Pembe kat)
Bu renklendirmeleri istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Süt yerine kullanacağınız farklı renkteki meyve suları ile katlarınızın rengi de değişecektir.
Tatlınız oda sıcaklığına geldikten sonra üzerini hindistan cevizi ile süsleyip buzdolabına kaldırın. Dilerseniz bir gün bekletebilirsiniz buzdolabında. Lezzeti daha da artıyor.
Dilimleyerek servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri