ÇİKOLATALI MEYVELİ PASTA TARİFİ

Malzemeler:
Hazır pandispanya keki
Kakaolu pasta kremaı
1 bardak süt ( keki ıslatmak için )

Üzeri için:
1 paket çikolata sosu
1,5 bardak süt
Çeşitli meyveler

Yapılışı:
Pandispanya kekimizi 1 bardak sütle iyice ıslatıyoruz. Kakaolu pasta kremasını arkasındaki tarife göre hazırlıyoruz. Daha sonra kremadan pandispanyanın ilk katına bir miktar sürüyoruz. İkinci katı üzerine kapatıyoruz. Kalan pasta kreması ile de pastamızı iyice kaplıyoruz. Üzerine çikolata sosu gezdirip, meyveler ile süsleyip, servis ediyoruz.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri