MUZ TATLISI TARİFİ

Malzemeler:
4 adet muz
150 gr bitter çikolata
50 gr fındık

Süslemek için :
1 çorba kaşığı Antep fıstığı tozu

Yapılışı:
Muzları, kabuklarını soymadan, önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 5 dakika kadar pişirin. Çikolatayı benmari usulü eritin. Muz kabuğunu 2 cm genişliğinde soyun. Fındıkları yerleştirin. Çikolata sosu ve Antepfıstığı tozu ilave edip sıcak veya ılık olarak servis yapabilirsiniz
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri