KREP PASTA TARİFİ


MALZEMELER
2 YUMURTA
1 PK VANİLYA
1.5 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
YARIM PK KABARTMA TOZU
BİR ÇİMDİK TUZ
1 TATLI KAŞIĞI KAKAO
1/5 SU BARDAĞI SÜT
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
(ARA KATLAR İÇİN)
1 PAKET KREM ŞANTİ
1 PAKET KREMA
(ÜSTÜ İÇİN)
1 PAKET DR ÇİKOLATA SOS

YAPILIŞI
1- Yumurta ve sütü yumurta tamamen dağılıncaya kadar çırpın.
2- Karışımın üzerine un, su, pudra şekeri, vanilin, kakao, tuz ve kabartma tozunu ekleyerek topaksız akışkan bir hamur elde edinceye kadar çırpmaya devam edin.
3- Krep hamuru hazır olunca teflon tavayı (krep tavası varsa daha iyi olur) yağlayın ve ısıtın. Tava ısınınca içine 1 kepçe hamur dökün.
4- Kepçenin tersi ile tavaya yayarak üzeri göz göz oluncaya kadar pişirin ve diğer tarafını çevirin. Krep pişince servis tabağına alın. Tüm krepler bitene kadar aynı işlemi yapın...daha önceden hazırladığınız krem şantinin içine bir paket kremayıda ekleyip yapmış olduğumuz kreplerin aralarına sürelim..en üstüne yaptığımız çikolata sosu dökelim...servis yaparken üzerine yine çikolata sos ve arzu ettiğimiz meyvelerle ikram yapabiliriz..AFİYET OLSUN.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri