750 gr süt
6 adet yufka
4 adet yumurta
300 gr kaşar peyniri,lor veya beyaz peynir(istege bağlı)
1 adet küçük margarin
Yarım demet maydanoz
HAZIRLANIŞI
Yumurtalar, ertilmiş margarin ve sütü, bir kaba koyup karıştırın. Diğer bir kapta ince kıyılmış maydanozla, peynir ve tuzu karıştırın. Bir yufkayı yağlanmış tepsiye yaydıktan sonra sütlü karışımdan dökülerek ıslatılır, diğer yufkalar da sıra ile ve büzüp tepsiye yerleştirin ve aralanna bolca sütlü karışımdan dökün, maydanozlu içi böreğin orta katına yerleştirip işleme devam edin. Son kalan yufkaya da ilk yufka gibi, sütlü karışımdan bolca sürüp böreğin üzerine ters kapatın. Artan sütlü karışımı döküp, fırına sürün.AFİYET OLSUN....
RESİMLİ TATLI TARİFLERİMİZ İLE İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ..
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder