OTLU KREP TARİFİ

Malzemeler:
2 yumurta
2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1,5 su bardağı kadar un
1 yemek kaşığı kadar doğranmış dereotu, yeşil soğan, maydonoz
Tuz

Yapılışı:
Krep malzemelerini karıştırdıktan sonra doğranmış yeşillikleri ekleyin ,tavaya bir damla zeytinyağ koyup bir parça kağıt havlu ile tavaya iyice sürün .Tavayı iyice ısıttıktan sonra bir kepçe krep malzemesi koyup yayın ve arkalı önlü pişirin. tavayı bir daha yağlamanıza gerek yok. Hamurunuz bitene kadar bu şekilde pişirmeye devam edin. Afiyet Olsun...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri