Fransız Kurabiyesi

Malzemeler



2 Su bardağı un 3 Çorba kaşığı margarin 1 Su bardağından iki parmak eksik pudraşekeri 3 Adet yumurta Yarım paket kabartma tozu 1 Paket vanilya 1 Tutam tuz Kızartmak için sıvıyağ



Hazırlanışı



•Bir kabın içine unu eleyin.
•Unun ortasını açın ve yumurtaları kırın.
•Üzerine oda sıcaklığında yumuşamış margarini, pudra şekerini, kabartma tozunu ve tuzu ilave edin.
•Bütün bu malzemelerle birlikte unu iyice yoğurun.
•10 dakika kadar dinlendirdikten sonra hamurdan parçalar koparıp, küçük simit şekli verin.
•Kurabiyeleri kızdırılmış sıvıyağda kızartın.
•Soğuduktan sonra tabağa alın.
•Üzerine pudra şekeri serpin ve servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri