TAVADA MISIR EKMEĞİ TARİFİ
TAVADA MISIR EKMEĞİ TARİFİ
Malzemeler :
100 gram mısır unu
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un, yeteri kadar su (kaynatılmış ve ılıtılmış olmalı)
Kızartmak İçin:
Sıvıyağ
Yapılışı :
Derin bir kaba mısır unu, yumurta, toz şeker ve tuzu koyun. Akıcı bir kıvam alana kadar un ve su ilave edip, karıştırın. Karışımdan 1'er çorba kaşığı alıp, kızdırılmış yağın içine atın. Önlü arkalı pişirin ve karışım bitene kadar işleme devam edin. Sıcak olarak servis yapın.
Etiketler:
Ekmek Tarifleri
,
Resimli Tatlı Tarifleri
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder