FIRINDA VİŞNE TARİFİ


FIRINDA VİŞNE TARİFİ

Malzemeler :
125 gram margarin
1 su bardağı un
2 su bardağı tozşeker
500 gram vişne


Üzerine: 
Kaymaklı dondurma


Yapılışı :
Oda sıcaklığındaki margarini bir kaba aktarın. Üzerine un ve 1 su bardağı tozşekeri katıp iyice yoğurun. Hazırladığınız hamuru derin dondurucuya alın. Bu arada vişnelerin saplarını ayıklayıp, ısıya dayanıklı cam kaba sıralayın. Üzerine kalan 1 su bardağı tozşekeri serpin. Ardından üzerine donmuş hamuru rendeleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında vişneleri 20 dakika kadar pişirin. Fırından çıkarıp ılınmaya bırakın. Ilınan vişneli tatlının üzerine kaymaklı dondurma koyarak servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri