ANKOA SARMASI TARİFİ



ANKOA SARMASI TARİFİ

Malzemeler :
1 kilo süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı
2 paket kakaolu petibör bisküvi
2 paket karem şanti
1 su bardağı süt
Kırılmış fındık


Yapılışı :
Vanilya ve tereyağı hariç süt şeker ve unu pişiriyoruz. Pişince vanilya ve tereyağı ekleyip karıştırıyoruz. Topak olmuşsa mikserle çırpıyoruz. Dikdörtgen fırın tepsisine 2 paket bisküvileri ufalayıp yayıyoruz. Üzerine muhallebiyi döküyoruz. Muhallebi soğuyunca 1 bardak süt ve 2 paket krem şantiyi çırpıp muhallebinin üstüne sürüyoruz. En üste fındık yayıp buzdolabında en az 6 saat soğumaya bırakıyoruz. Soğuduktan sonra kesip küçük rulo yapıp servis ediyoruz. Afiyet şifa olsun.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri