MİLFÖY BÖREĞİ TARİFİ
MİLFÖY BÖREĞİ TARİFİ
Malzemeler :
1 Paket milföy hamuru
250 Gram beyaz peynir
bir miktar maydanoz
1 Adet domates
1 Adet yumurta sarısı
Hazırlanışı ;
Peynirleri küçük bir kap içinde domates ve maydanoz ilave ederek çatal yardımı ile ezerek karıştırın .
Milföy hamurları bir oklava ile hafif bir şekilde açarak büyütün.
Hamurların arasına hazırladığınız karışımdan koyarak kenarlarından içine doğru katlayın.
Hamurları yağlı fırın tepsisine dizerek üzerine yumurta sarısı sürerek fırında pişirin.
Fırından çıktıktan sonra sıcak olarak servis edebilirsiniz.
Etiketler:
Börek Tarifleri
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder