Vişneli Tavuk Göğsü Tarifi

VİŞNELİ TAVUK GÖĞSÜ

Malzemeler:
500 gr. vişne (çekirdekleri ayıklanmiş)
1 kg süt
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı şeker
125 gr margarin
1 çorba kaşığı tarçin

TARİFİ:Unu tencereye koyun, kısık ateşte sarartmadan kavurun. Sütü, şekeri, koyun dibi tutmadan koyulaşana kadar pişirin. 125 gr margarin ilave edin. 20 dk çırpın. Çekirdekleri ayıklanmış vişneleri servis tabagina dizin. Üzerine tavuk göğsünü dökün. Dolapta bir gece bekletin. Üzerine tarçın serperek servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri