Sütlü Kadayıf Tatlısı Tarifi

SÜTLÜ KADAYIF LOKMASI

Malzemeler:

1 adet yufka
1/2 kg. kadayif,
200 gr. margarin,
1 su bardagi ceviz.

Surubu Için:
2,5 su bardagi toz seker,
3 su bardagi süt.

TARIFI:Yufkayi düz bir zemine yayin. Margarini eritin. Yufkayi yaglayin. Kadayifi didikleyip, yufkanin üzerine yayin. Margarini üzerine gezdirin. Çekilmis cevizi serpin. Rulo yapip, 1-2 saat dolapta bekletin. Rulolari 2,5 cm. kalinliginda kesip, yaglanmis tepsiye dizin. Orta isili firinda 20 dakika kizartin. Süt ve sekerle serbet hazirlayin. Tatli ilik, serbet soguk olunca, üzerine dökün. Cevizle süsleyip servis yapin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri