Prenses Tacı Tatlısı Tarifi

PRENSES TACI

Malzemeler:
200 gram (13 çorba kaşığı) margarin
1 su bardağı un
4 su bardağı süt
1 su bardağı tozşeker
20 adet muzlu bebe bisküvisi
1 paket vanilya
Üzerine:
Üç buçuk su bardağı süt
1 paket kakaolu puding

TARİFİ:Margarini eritin ve unu ekleyin. Bir-iki kez çevirip süt ve tozsekeri ilave edin. Bu karışımı, muhallebi kıvami alana dek, karıştırarak pişirin. Daha sonra ocaktan alın ve vanilyayı katıp, mikserden geçirin. Irice dövülmüş bebe bisküvisini ilave edin. Islatılmiş ve ortasi delikli yuvarlak bir kek kalıbına muhallebiyi dökün. Bir gece buzdolabinda bekletin, Daha sonra kaliptan çıkarıp, servis tabagina alın. Tekrar buzdolabina koyun. Bu arada kakaolu pudingi sütle pisirin. Ilınınca, dolaptan aldiginiz tatlının üzerine gezdirip, dilimleyerek servis yapın
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri