Kıvılı Küp Tatlısı Tarifi

KIVILI KUP

Malzemeler:
(10 adet kup)
4 kivi
1 paket vanilyali puding
1.5 su bardagi süt

Portakal peltesi için

3 su bardagi portakal suyu
1 su bardagi su
3.5 çorba kasigi misir nisastasi
1 su bardagi toz seker
Süsleme için:
File badem
Çikolata kirigi

TARIFI:Sütle vanilyali pudingi karistirip pisirin. Kivileri büyük küpler halinde dograyin, puding iyice soguduktan sonra içine katin. (Ben kivileri robottan geçirip pudinge kattim böyle yaptiginizda pudingin tamaminin güzel yesil bir rengi oluyor ama tadi eksi oluyor, özellikle de puding tamamiyla sogumadan koyduysaniz, bu yüzden dogramak daha iyi.) Kuplari yarisina kadar doldurup buzdolabinda yarim saat kadar bekletin. Pelte malzemeleri karistirin, tencerede pisirin. Koyulasinca soguyan vanilyali pudingin üzerine 3’er çorba kasigi koyun. File badem ve kirik çikolatayla süsleyin
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri