Mozaik Pasta
Malzemeler:
2 paket sade petibör bisküvi (400 gr)
Yarım paket margarin
4 yemek kaşığı pudra şekeri
1 çay bardağı süt
2 yemek kaşığı kakao
Üzeri için
İri dövülmüş ceviz, hindistancevizi, fındık (isteğe bağlı)
Yapılışı:
Margarini eritin. Şeker, süt ve kakaoyu ekleyip karıştırın. Bisküvileri küçük parçalara ayırıp karışıma ilave edin ve iyice harmanlayın. Dikdörtgen bir servis tabağına streç folyoyu serin. Üzerine dikdörtgen olacak şekilde karışımı aktarıp folyoyu karışımın üzerine kapatın. Elinizle üçgen şekil verin. Üzerini bol miktarda iri çekilmiş ceviz, hindistancevizi yada fındık ile süsleyin.Derin dondurucuda 3 saat bekletin. Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder