HAVUÇ MEZE


Malzemeler:
6 adet havuç 
1 kase yoğurt 
Zeytinyağı (havuçların hepsi yağlanıncaya kadar)
1 kahve fincanı ceviz (küçük parçalanmış)
2-3 diş sarımsak
Tuz

Yapılışı:
Havuçların dış tarafındaki ince kabukları temizlenir ve bir kaba rendelenir.
Tencereye alınarak zeytinyağı ile 10 dakika kadar kavrulur ve soğumaya bırakılır.
Ilındıktan sonra ceviz eklenir. Yoğurt, rendelenmiş sarımsak ve tuz karıştırıldıktan sonra havuç ile karıştırılır. Üzerine pul biber dökülerek servis yapılır.
AFİYET OLSUN.....
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri