VİŞNELİ BEYAZ ÇİKOLATALI PASTA TARİFİ



VİŞNELİ BEYAZ ÇİKOLATALI PASTA TARİFİ

Malzemeler :
5 yumurta (oda sıcaklığında)
8 çorba kaşığı un
8 çorba kaşığı şeker
1 paket kabartma tozu
2 paket böğürtlenli pasta kreması
2 su bardağı vişne
1 bardak vişneli meyve suyu
Yarım paket (40 gr) beyaz çikolata


Yapılışı :
Oda sıcaklığındaki yumurtalar ve şeker yüksek derecede yaklaşık 4 dakika çırpılır. Un ve kabartma tozu ayrı bir yerde elenir. Elenmiş un karışımından kaşık kaşık yumurtalı karışıma eklenir ve tahta kaşık ile hafifçe karıştırılır. Yağlanmış ve unlanmış kelepçeli kek kalıbına karışım dökülür, önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirilir (150 derecede).Böğürtlenli kremalar üzerindeki tarife göre hazırlanır.Pandispanya 3 eşit parçaya bölünür.İlk kata 1 paket böğürtlenli krema ve 1 su bardağı vişne konur.2. kata da aynı işlem uygulandıktan sonra kalan krema ile tüm pasta kaplanır.Üzerini vişneler ve beyaz çikolata ile süsleyebilirsiniz, Afiyet olsun.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri