BEYAZ ÇİKOLATALI KESTANELİ PASTA TARİFİ



BEYAZ ÇİKOLATALI KESTANELİ PASTA TARİFİ

Malzemeler :
1 adet kakaolu hazır kek 
250 gram kestane püresi 
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
2 paket 80 gramlık beyaz çikolata


Keki ıslatmak için: 

2’şer tatlı kaşığı tozşeker ve nescafe
1 su bardağı ılık süt

Süslemek için:

Yarım paket bitter çikolata
2 dal nane yaprağı
2 çorba kaşığı kıyılmış antep fıstığı
Gül yaprakları


Yapılışı :
Toz şeker ve nescafeyi sütle karıştırıp kekin iki parçasını da ıslatın. Kekin alt parçasını servis tabağına alıp üzerine kestane püresini sürün. Diğer parçayı üzerine kapatın. Krem şantiyi sütle çırpın. Beyaz çikolataları benmari usulü eritip krem şanti ile karıştırın ve kekin üzerine sürün. Bitter çikolatayı eritip bir fırça yardımı ile nane yapraklarına sürün. Buzdolabında dondurduktan sonra yaprakları çikolatadan ayırın. Hazırladığınız çikolatadan yaprakları pastanın üzerine yerleştirin. Antep fıstığını serpin. Gül yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri