GALETA UNLU KIYMALI POĞAÇA TARİFİ


GALETA UNLU KIYMALI POĞAÇA TARİFİ

Malzemeler :
1 su b. yoğurt
1 su b. sıvıyağ
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 tatlı k. tuzalabildiği kadar un

Mantolamak için:
galeta unu


iç harcı için:
300 gr. kıyma
3 soğan
1 tutam maydanoz
mısır yağı
tuz
karabiber

Tarif :
Soğanı yemeklik kesin.
Tavaya sıvıyağı alın üzerine soğanı ve kıymayı alıp birlikte soteleyin.
Soğuduktan sonra maydanozo ekleyin.
Karıştırma kabına 1 su bardağı svıyağı alın.
Üzerine yoğurt,yumurtayı ekleyin ve çırpma teliyle karıştırın.
Üzerine tuz ve 11 çorba kaşığı tepeleme un ekleyip
bir hamur elde edin.
Hamuru çay bardağı büyüklüğünde elinizle açın.
İçine kıymalı iç harçtan koyun ve uçlarından kapatın.
Daha sonra galeta ununa batırın ve fırın tepsdisine dizin.
Önceden ısıtılmış 180 dercelik fırında pişirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri