SANDVİÇ KURABİYE TARİFİ


SANDVİÇ KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER

1 çay bardağı kadar mısır nişastası
200gr tereyağı (oda ısısında yumuşamış)
2 yumurta sarısı
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket vanilya
1 fiske tuz
3 çorba kaşığı kakao
Aldığı kadar un (2 su bardağı kadar)

KREMASI İÇİN:
1,5 su bardağı süt
1 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı nişasta

YAPILIŞI: 

Kurabiye için tüm malzemeleri karıştırma kabına alın ve yoğurun.Yoğurduğunuz hamuru 15-20 dakika dinlendirip düz bir zeminde merdane ile açın ve yuvarlak kurabiye kalıplarıyla kesin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın 170 derecede 25-30 dakika pişirin.Krema için,tüm malzemeleri tencereye alıp iyice çırpın,sürekli karıştırarak pişirin ve soğutun. Pişip,soğuyan kurabiyelerin arasına kremadan yerleştirip servis yapın..
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri