PATATESLİ KOL BÖREĞİ TARİFİ


PATATESLİ KOL BÖREĞİ TARİFİ

Malzemeler :

5 adet yufka
1 kg haşlanmış patates
2 su bardağı süt
2 adet soğan
2 yumurta
1 su bardağı eritilmiş tereyağ
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Pul biber

Yapılışı ;
Patatesleri haşlıyoruz. Soğanları yemeklik doğrayıp yağda çevirin. Soğan ve patatesi karıştırıp baharat ekleyin. İç harcı hazırlayın.
Süt, sıvı yağ ve yumurtayı karıştırın. Yufka için iç harcı hazırlayın. Her yufkayı kepçe ile ıslatın. Yufkayı ikiye katlayıp içine patates harcını koyup sarın. Üzerine yumurta sarısı sürün.25 dakika 175 derecede pişirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri