PEYNİRLİ AY POĞAÇA TARİFİ



PEYNİRLİ AY POĞAÇA TARİFİ

Malzemeler:
125 gr margarin
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı sirke
1 paket kabartma tozu
Tuz

Aldığı kadar un


Yapılışı :
Margarin tavada eritilir.Ilıyınca içine sıvıyağ ve yoğurt eklenerek karıştırılır.Sirke,tuz ve aldığı kadar un eklenerek yumuşak bir hamur yapılır.Hamur 20 dk dinlendirilir.Hamurdan küçük parçalar koparılır ve açılır.peynir konulup sarılır ve ay şekli verilir.Üzerine yumurta sarısı sürülür . 200 derece fırında pişirilir.Afiyet olsun.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri