TIRTIL KURABİYE TARİFİ


TIRTIL KURABİYE TARİFİ

Malzemeler :
125 gram yumuşatılmış margarin
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 adet yumurta
Yarım çay bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı karbonat


Üzerine:
Pudra şekeri

Yapılışı :
Tüm malzemeyi karıştırıp hamur kıvamına getirin. Huni şeklindeki tırtıllı kalıptan çıkarıp, minik tırtıllar yapın.
180 derece fırında 20 dakika kadar pişirin (ancak diğer kurabiyelerde olduğu gibi üzerinin pembeleşmesini
beklemeyin çünkü beyaz kalması gerekiyor). Servis tabağına dizdikten sonra pudra şekeri serperek servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri