BALLI POFUDUKLAR TARİFİ


BALLI POFUDUKLAR TARİFİ

Malzemeler :
1 su bardağı yoğurt
1 çay kaşığı karbonat
2 çorba kaşığı limon suyu
Tuz
Aldığı kadar un

Kızartmak için:
Sıvıyağ

Üzerine:
5 çorba kaşığı bal
Yapılışı :
Yoğurdu geniş bir kaba alın. Limon suyu, tuz ve karbonatı ilave edip karıştırın. Üzerine unu azar azar ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın. Hamuru merdane ile yarım cm kalınlığında açın. Üç parmak eninde baklava dilimleri kesin. Kızgın yağda arkalı önlü kızartıp servis tabağına alın. Üzerine bal dökerek servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri