NEKTARIN VE ÜZÜMLÜ PASTA TARİFİ


NEKTARIN VE ÜZÜMLÜ PASTA TARİFİ

Malzemeler :
1 paket çifte kavrulmuş pötibör
1 paket muzlu jöle, 5 çay bardağı su
2 çorba kaşığı toz şeker
1 su bardağı yoğurt (suyu süzülmüş)
Yarım su bardağı süzme yoğurt
1 adet nektarin, 8-10 adet üzüm 


Yapılışı :
Bisküviyi robottan geçirin veya havanda dövün. Jöleyi su ve toz şeker ile birlikte bir tencereye koyup, karıştırarak pişirin ve ılınmaya bırakın. İki buçuk çay bardağı jöleyi bisküvi ile karıştırıp, dilediğiniz bir pasta kabının içine elinizle bastırarak yayın. Ayrı bir kapta 1 çay bardağı jöleyi yoğurtlarla karıştırın ve bisküvinin üzerine yaydıktan sonra derin dondurucuda 1 saat bekletin. Üzerine dilimlenmiş nektarin ve üzümleri yerleştirip, kalan jöleyi gezdirin. Donması için 1 gece buzdolabında bekletin ve ertesi gün dilimleyerek, servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri